Vágóhíd, húsfeldolgozó üzem
A Végh Farm Sertésvágóhíd 2014. decemberében kezdte meg működését 13 dolgozóval. Az üzem Pókaszepetk külterületén található, sertésvágásra és húsfeldolgozásra egyaránt alkalmas. A sertésvágást és a feldolgozást az EU által szabadalmaztatott, a HACCP rendszernek megfelelő, korszerű technológiával végzik a dolgozók, az üzem kapacitásának megfelelően.
A vágóhídon csak a saját sertéstelepünkön nevelt sertéseket vágjuk, így garantálható a magas minőségű carcass-ok előállítása. A sertés féltestek mellett mindig friss csontozásból csontos, vagy csont nélküli húsrészeket is értékesítünk viszonteladó partnereink és saját húsboltjaink részére.
A Végh Farm Feldolgozó Üzem 2020. márciusában kezdte meg működését, 9 dolgozóval. Az üzem Pókaszepetk közepén található. A húsfeldolgozást az EU által szabadalmaztatott, a HACCP rendszernek megfelelő, korszerű technológiával végzik a dolgozók. A feldolgozó üzemben csak a saját sertéstelepünkön nevelt sertésekből képződő alapanyagot dolgozzuk fel.
Közel 60 féle terméket gyártunk. A húskészítmények közül felvágottak, vörösáruk, előkészített húsok (sütnivaló kolbász, marinádozott húsok), főtt kolbászok, szárazáruk, sonkák, hurkafélék, májasok, disznósajt, füstölt, nyers szalonnák (lassú pácolással), valamint füstölt, nyers húsok (lassú pácolással); 2021. őszétől, pedig sült termékek előállításával is foglalkozunk. A gyártás során egyaránt dolgozunk modern és hagyományos technológiával is. Receptúráink kialakításakor törekedtünk a hagyományos ízek megtartására. A húskészítmények magas hústartalma garancia a termékek kiváló minőségére.
Az értékesítési csatornáink között elsősorban saját boltjaink, kis- és nagykereskedelmi egységek, vendéglátó egységek szerepelnek. A húskészítményeket vákuumcsomagolásban vagy lédig kiszerelésben értékesítjük. A szállítást saját tehergépjárműveinkkel végezzük.