Eötvös utcai húsáruház

Zalaegerszeg, Eötvös utca 6-8.
Telefon: +36 92 510 008
Email: husaruhaz@veghfarm.hu

Hétfő: zárva
Kedd-szerda-csütörtök-péntek: 08.00-17.00 óráig
Szombat: 08.00–12.00 óráig
Vasárnap: zárva

 


 

Kossuth utcai húsáruház

Zalaegerszeg, Kossuth u. 29-31.
Telefon: +36 92 510 338
Email: husaruhaz2@veghfarm.hu

Hétfő: zárva
Kedd-szerda-csütörtök-péntek: 07.00-17.00 óráig
Szombat: 07.00-12.00 óráig
Vasárnap: zárva

 


 

Szepetki Húsbolt

Pókaszepetk, Petőfi u. 117.
Telefon: +36 92 900-292
Email: husaruhaz2@veghfarm.hu

Hétfő: zárva
Kedd-szerda-csütörtök-péntek: 07.00-17.00 óráig
Szombat: 07.00-12.00 óráig
Vasárnap: zárva

 


 

Aktuális igényét, rendelését, leadhatja nálunk telefonon, emailben is. Vásárlása ellenértékét a készpénzes fizetésen kívül bankkártyával is rendezheti, de elfogadjuk az Erzsébet étkezési- és ajándék utalványt, valamint az Erzsébet kártyát is.

 


 

A Végh Farm csoport a kereskedelmi tevékenységet 2011. novemberében az első üzlet megvásárlásával kezdte meg. Ez az üzlet Zalaegerszegen az Eötvös utca 6-8. szám alatt található az egykori baromfibolt helyiségében. Ekkor - mivel a cégcsoport még nem rendelkezett vágóhíddal - bérvágással oldottuk meg a saját telepről származó sertések vágását, és a kipróbált receptjeink alapján készült termékeinket is bérmunkában készíttettük.

2013. novemberében került sor Zalaegerszegen a Kossuth utca 29-31. szám alatti üzlethelyiség megvásárlására és megnyitására. 2014-ben kezdte meg működését a pókaszepetki vágóhídunk, amely új fejezetet nyitott meg a cégcsoport üzleteinek életében. A cég húsboltjainak fő tevékenységi köre a lakossági bolti kiskereskedelem, amelyhez közületek részére történő hús- és hentesáru értékesítése is párosul.

2019-ben megnyílt Pókaszepetken az új üzletünk. Ugyanitt hamarosan megkezdi működését egy feldolgozóüzem is, ami jelentős kapacitásnövekedést eredményez és ahol saját termelésű alapanyagokból készülnek a Végh Farm kiváló minőségű saját termékei.

Üzleteink árbevételének jelentős részét a cégcsoport sertéstelepéről beérkező és a vágóhidunk által levágott tőkehús forgalmazása adja. A friss áru beszállítása naponta történik az üzletekbe. Téli időszakban a hagyományos disznóvágás mintájára bőrös félsertés valamint belsőségek forgalmazásával elősegítjük a házi (saját termékek) előállítását, a „nosztalgia disznóvágást”. Sertéshúsunk elnyerte a Kiváló Minőségű Sertéshús védjegyet a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezetétől.

Sertéshúson kívül rendszeresen tartunk üzleteinkben marha-, birka-, vadhúst, valamint baromfihúsokat (csirke, tyúk, kacsa, liba).

A csemege pultban a vágóhidunkon előállított termékek teljes palettájával várjuk vásárlóinkat: saját előállítású felvágottakkal, vörös árukkal, kolbászfélékkel, hurkafélékkel, májas készítményekkel, házias fűszerezésű disznósajtokkal. Népszerűek a hagyományos füstölésű termékeink, valamint a házi tepertőnk, sertészsírunk, szalonnáink is. Az egészségtudatos táplálkozási trendnek megfelelően arra törekszünk, hogy húsáruházainkban a forgalmazott termékek glutén- laktóz- és szójamentesek legyenek és minél kevesebb adalékanyagot tartalmazzanak.

Új termékek, új ízek bevezetésével folyamatosan bővítjük kínálatunkat. Aktuális akcióinkkal várjuk kedves vásárlóinkat üzleteinkben.